HTML

Az ördögnyelv - fogyás és cukorbetegség

Az idei év fogyókúrás szenzációja mindenképp az ördögnyelv. Ez egy ázsiai gyógynövény, amelyet konjakgyökérnek is neveznek, aminek leginkább a gumóját hasznosítják. Az ördögnyelv gumója igen nagy koncentrációban tartalmaz glükomannánt, amely képes eltelíteni a gyomrot, így csökkentve a kalóriabevitelt.

További információ:

ördögnyelv.hu

ordognyelv.net

ordognyelvkapszula.hu

ordog-nyelv.hu

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

A közbeszerzési referens OKJ tanfolyamokról

2014.01.28. 08:59 tameva986

okj11.jpgFolyamatosan azt tapasztaljuk, hogy hazai viszonyok között a piac egyre inkább beszűkülni látszik, ezért az újabb üzleti partnerek megszerzése elengedhetetlen a vállakozások versenyképességének növelésének. A közbeszerzéssel kapcsolatos szabályozás ismerete ma már létfontosságú azon cégek, vállalkozások számára, akik sikerek elérésére törekszik. Ha a gazdálkodó szervezet nem rendelkezik elegendő szakértelemmel, hogy induljon a közbeszerzési eljárások egyikén, akkor gyorsan lemarad a versenyben és a konkurencia mellett akár tönkre is mehet. Éppen ezért nagyon fontos szerep jut a közbeszerzési referenseknek.

A statisztikák azt mutatják, hogy igen komoly hiány van azokból az OKJ-s szakemberekből, akik értenek a közbeszerzésekhez, akik jól kiismerik magukat a túlbürokratizált eljárási rendszerben. A felkészült, OKJ-s tanfolyamon végzett közbeszerzési referens szakemberekre égetőbb szükség van, mint valaha: a válság hatására a vállalkozások piacai beszűkültek, ezzel párhuzamosan viszont az állami-önkormányzati beruházások növekedésnek indultak.

A közbeszerzési referensek számára rengeteg az álláslehetőségadódik, azonban a hirdető cégek folyamatosan arról panaszkodnak, hogy hónapokig is eredménytelenül hirdetik a kiemelkedő javadalmazással járó pozíciókat, felkészült közbeszerzési referens szakembereket nem találnak. Éppen ezért nagyon fontos alaposan átgondolni, hogy melyik iskola, melyik OKJ tanfolyamát választjuk, hiszen a későbbiekben az elhelyezkedés szmepontjából ez döntő fontosságú lehet.

A betölthető munkakörök

-FEOR száma: 3639 FEOR megnevezése: Egyéb, máshova nem sorolható üzleti jellegű szolgáltatás ügyintézője

-Az OKJ tanfolyamon végzett közbeszerzési referens képes hibátlanul alkalmazni a vonatkozó jogszabályokat, ezáltal ellátja a közbeszerzési eljárásokban az ajánlatkérőkre háruló tervezési feladatokat. Az OKJ-s szakember előkészíti és lebonyolítja a közbeszerzési eljárásokat, koordinálja a közbeszerzési eljárás lebonyolítását és nyomon követi a közbeszerzési eljárás alapján kötött szerződések teljesítését.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj közbeszerzési

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-tanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr75786043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása