HTML

Az ördögnyelv - fogyás és cukorbetegség

Az idei év fogyókúrás szenzációja mindenképp az ördögnyelv. Ez egy ázsiai gyógynövény, amelyet konjakgyökérnek is neveznek, aminek leginkább a gumóját hasznosítják. Az ördögnyelv gumója igen nagy koncentrációban tartalmaz glükomannánt, amely képes eltelíteni a gyomrot, így csökkentve a kalóriabevitelt.

További információ:

ördögnyelv.hu

ordognyelv.net

ordognyelvkapszula.hu

ordog-nyelv.hu

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

A kereskedő OKJ képzés

2014.04.08. 16:48 tameva986

okj14.jpgA kereskedő OKJ képesítés különösen kiemelkedő helyen áll a piacképes szakmák sorában, hiszen ezen emberek munkájára mindig szükség van. A kereskedők számára hosszú távú munkalehetőségek és anyagi megbecsülés vívható ki a kereskedelemben. Az OKJ tanfolyam során olyan készségeket és ismereteket sajátít el, amiket alkalmazottként is hasznosíthat, de lehetősége van saját vállakozás beindítására is, mivel az ehhez szükséges jogi és szakmai tudást is megszerzi az OKJ képzéseken.

A kereskedő legfontosabb feladata a kereskedelmi egység szabályszerű és célszerű működésének biztosítása. Irányít, szervez és elemez - a bolt, az üzlet érdekeit szem előtt tartva. A kereskedő biztosítja a működéshez szükséges személyi- és tárgyi feltételeket. Ő veszi föl a munkavállalókat, és ő szerzi be a berendezési tárgyakat.

Ezzel az OKJ képesítéssel még részt vehet a bolt arculatának kialakításában, sőt a választékot is befolyásolhatja. A kereskedőnek rálátása van az aktuális piaci helyzetre, képes azt elemezni és gyors, megfelelő választ adni a változásokra.

A jó kereskedő képes az irányításra, biztosítja a zavartalan és hatékony működést. Ez az OKJ-s szakember ért a marketingtevékenységekhez és ki tudja választani a megfelelő dolgozókat. Feladatai közé tartozik a beszerzés lebonyolítása, a raktározás megszervezése, a készletek nyilvántartása. A  készletgazdálkodás mellett az értékesítési tevékenység megszervezése is a feladatköréhez tartozik.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj kereskedő

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-tanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr695988086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása