HTML

Az ördögnyelv - fogyás és cukorbetegség

Az idei év fogyókúrás szenzációja mindenképp az ördögnyelv. Ez egy ázsiai gyógynövény, amelyet konjakgyökérnek is neveznek, aminek leginkább a gumóját hasznosítják. Az ördögnyelv gumója igen nagy koncentrációban tartalmaz glükomannánt, amely képes eltelíteni a gyomrot, így csökkentve a kalóriabevitelt.

További információ:

ördögnyelv.hu

ordognyelv.net

ordognyelvkapszula.hu

ordog-nyelv.hu

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

A gyógyszertári asszisztensi OKJ tanfolyamokról

2014.01.07. 15:40 tameva986

okj10_1.jpgA mai világunkban az egészség mindennél fontosabb alapértékké vált, az emberek egyre több pénzt fordítanak egészségük megőrzésére, amit jól igazol az a tény is, hogy dinamikusan növekszik az igény a gyógyszertári asszisztensi OKJ-s papírral rendelkezők iránt. Tehát a mai világban gyógyszertári szakasszisztensként egy biztos megélhetést nyújtó karriert építhetünk. Ezzel a szakmával az elhelyezkedési lehetőségek is igen jók, mivel a 2006-ban törvénnyel engedélyezett patikaalapítási liberalizáció hatására a legutóbbi 5 évben több, mint 400 újgyógyszertár nyitotta meg kapuit a vásárlóközönség előtt, így még a mai napig hiány tapasztalható a gyógyszertári szakasszisztens OKJ-s végzettségű emberekből.

Ezen túl persze fontos azt is kiemelni, hogy a gyógyszertári szakasszisztensi OKJ tanfolyammal egy rnedkívül szép hivatást gyakorolhatunk tiszta, nyugodt, kulturált környezetben és a ma még ritka gyógyszertári asszisztens tanfolyam keretében szerezhető gyógyszertári asszisztens végzettség birtokosaként könnyen jól fizetett, biztos és társadalmilag megbecsült állást találhatunk magunknak.

Az OKJ képzés nagy előnye, hogy ha a későbbiekben mi magunk is szeretnénk fitotékát, bioboltot vagy wellness termékeket forgalmazó kiskereskedést kívánunk nyitni, akkor a gyógyszertári asszisztens OKJ tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványunk erre is felhatalmaz minket, további OKJ tanfolyamok, kereskedelmi képzések elvégzése nélkül.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj gyógyszertári asszisztens

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-tanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr625744529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása