HTML

Az ördögnyelv - fogyás és cukorbetegség

Az idei év fogyókúrás szenzációja mindenképp az ördögnyelv. Ez egy ázsiai gyógynövény, amelyet konjakgyökérnek is neveznek, aminek leginkább a gumóját hasznosítják. Az ördögnyelv gumója igen nagy koncentrációban tartalmaz glükomannánt, amely képes eltelíteni a gyomrot, így csökkentve a kalóriabevitelt.

További információ:

ördögnyelv.hu

ordognyelv.net

ordognyelvkapszula.hu

ordog-nyelv.hu

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

OKJ és a munka

2013.07.30. 11:56 tameva986

okj3_1.jpgMa már nagyon sokan választják az OKJ-s tanfolyamokat egy jobb élet reményében. Azonban fontos tudni, hogy egy OKJ-s papír nem feltétlenül elegendő a boldoguláshoz. A tanfolyamra vágyóknak mindenképpen érdemes utánanézni, hogy kik tanítanak az adott képzésen, hogy milyen a tematika és a megszerezhető tudás, valamint annak milyen a piaci értéke.

Fontos, hogy felmérjük az adott iskolát

Vigyézni kell, hogy az OKJ ne legyen kidobott pénz, éppen ezért fontos, hogy olyan intézményt válasszunk, ami megfelel a piac és a saját elvárásainknak. Azt persze nem várhatjuk el, hogy az újonnan megszerzett képesítés azonnali belépő lesz egy új pozícióra.

Népszerű képzések

Áltlaában azok lesznek népszerű képzések, amiket csak OKJ-s papírral lehet elvégezni, így ezek listáját is érdemes átnézni. Persze nem biztos, hogy mindig a legnépszerűbb képzés az abszolút nyerő: ha ugyanis túl sokan jelentkeznek az adott képzésre és túl sokan szerzik meg ezeket az OKJ-s papírokat, akkor könnyen előfordulhat, hogy túlképzés alakul ki az adott területen.

Nem mindig jobb, ha drágább

A drágább tanfolyam nem mindig jelent magasabb képzési minőséget is. Sajnos az a tapasztalat, hogy némely képzőintézmények ügyes marketingfogásokkal a tájékozatlan emberek jóhiszeműségével visszaélve háromszoros áron is képesek árulni a képzéseket, azonban az irreálisan magas ár legtöbbször nem takar minőségi oktatást.

Sokszor nem a papír dönt

Bizonyos szakmák esetében - pl. titkárnő - nem az elvégzett OKJ-s tanfolyam fog számítani. Ha megfelelő a jelölt, papír nélkül is felveszik. "Inkább legyen rátermett és tudjon jól angolul az új munkatárs"- sorolták az elvárásokat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-tanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr815433790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása