HTML

Az ördögnyelv - fogyás és cukorbetegség

Az idei év fogyókúrás szenzációja mindenképp az ördögnyelv. Ez egy ázsiai gyógynövény, amelyet konjakgyökérnek is neveznek, aminek leginkább a gumóját hasznosítják. Az ördögnyelv gumója igen nagy koncentrációban tartalmaz glükomannánt, amely képes eltelíteni a gyomrot, így csökkentve a kalóriabevitelt.

További információ:

ördögnyelv.hu

ordognyelv.net

ordognyelvkapszula.hu

ordog-nyelv.hu

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Még többet az OKJ tanfolyamokról

2013.10.04. 10:24 tameva986

okj5_1.jpgAz OKJ tanfolyamok szeptember 1-jétől is a legkülönbözőbb szakmákban indulnak és eltérő szinteken kínálják az egyes képzők ezeket a képzéseket az ismereteik bővítését célul kitűző hallgatók számára.

A moduláris felépítéséről

Az OKJ tanfolyamok moduláris felépítésűek, tehát rövid, önálló tanegységekből épül feél egy képzés, ezek a modulok egy vagy több szakképesítés részei lehetnek. Az OKJ tanfolyamok modularitásának főbb jellemzői:

egyes szakképesítések közös modulokat tartalmazhatnak. Az újabb szakképesítéshez csak az eltérő modulokat kell elvégezni, tehát az azonos modulok beszámíthatók új szakképesítés elvégzése esetén

a beszámíthatóság miatt igen nagy az átjárási lehetőség az egyes OKJ tanfolyamok között, így az OKJ is rugalmasabb.

modulonként kell vizsgálni, így ha egy vizsga nem sikerül, akkor az egyes modulokat önmagukban is meg lehet ismételni.

Az OKJ tanfolyamok finanszírozása

Az egye szakképzések esetében élhetünk bizonyos kedvezményekkel: a vállalkozásoknak, a munkanélküliek, kismamák és fiatal felnőttek számára nagyon sokféle kedvezményt biztosítanak az egyes intézmények. Érdemes mindig érdeklődni ezekről, ha egy OKJ tanfolyamra szeretnénk beíratkozni.

OKJ tanfolyam felnőttképzés keretében.

A felnőttképzésben sokkal gyorsabban, célratörőbben lehet az ismereteket elsajátítani, mint a felsőoktatásban, ráadásul a képzések gyakorlatközpontúak. Nagy előny továbbá az, hogy sok pozíció betöltéséhez nincs szükség diplomára.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-tanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr875551139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása