HTML

Az ördögnyelv - fogyás és cukorbetegség

Az idei év fogyókúrás szenzációja mindenképp az ördögnyelv. Ez egy ázsiai gyógynövény, amelyet konjakgyökérnek is neveznek, aminek leginkább a gumóját hasznosítják. Az ördögnyelv gumója igen nagy koncentrációban tartalmaz glükomannánt, amely képes eltelíteni a gyomrot, így csökkentve a kalóriabevitelt.

További információ:

ördögnyelv.hu

ordognyelv.net

ordognyelvkapszula.hu

ordog-nyelv.hu

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

A szerkesztő-műsorvezető OKJ tanfolyam (ráépülés)

2014.05.27. 23:56 tameva986

okj18.jpgA szerkesztő-műsorvezető OKJ tanfolyamok leginkább azoknak ajánlottak, akik érdeklődnek a riporterkedés, a szerkesztői feladatok vagy a műsorvezetés iránt. Azoknak ideális ez az OKJ-s tanfolyam, akik a későbbiekben a televíziók egyikénél szeretnének elhelyezkedni és ott széles körű feladatokat ellátni. Az OKJ tanfolyam egy ráépülés, amely során műfajismeretet, retorikák és beszédtechnikai gyakorlatot, televíziós stúdiógyakorlatot, illetve televíziós műsorkészítést tanulnak a diákok. Ezenfelül elsajátítják a médiajogot és a sajóetikai tudnivalókat, a sajtó- és társadlomismeretet, a médiaismeretet. Megtanulják, hogyan kell a képeket és hangokat megvágni, hogy miként kell elvégezni az utómunkát, sőt még az archiválási tudnivalókat is megismerik, elsajátítják.

Ha valaki sikeresen elvégzi ezt az OKJ tanfolyamot, akkor a későbbiekben többféle munkalehetőség közül is választhat.

 

Például:

Televíziós műsorvezető

Televíziós újságíró

Televíziós műsorszerkesztő

Riporter

 

FONTOS TUDNIVALÓK:

A képzés ráépülése a Mozgóképgyártó szakképesítésnek. Tehát elsőként azt az OKJ képzést kell sikeresen teljesíteni, hogy erre a tanfolyamra lehessen jelentkezni.

 

A képzés időtartama:

Iskolarendszeren kívüli képzésben: 2 félév, heti általában 12 óra

A képzés bemeneti követelménye:

Érettségi + Mozgóképgyártó szakképesítés

Elbeszélgetés



Beiratkozási korhatár:

Iskolarendszeren kívüli képzésben: nincs korhatár

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj tanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-tanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr856221847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása