HTML

Az ördögnyelv - fogyás és cukorbetegség

Az idei év fogyókúrás szenzációja mindenképp az ördögnyelv. Ez egy ázsiai gyógynövény, amelyet konjakgyökérnek is neveznek, aminek leginkább a gumóját hasznosítják. Az ördögnyelv gumója igen nagy koncentrációban tartalmaz glükomannánt, amely képes eltelíteni a gyomrot, így csökkentve a kalóriabevitelt.

További információ:

ördögnyelv.hu

ordognyelv.net

ordognyelvkapszula.hu

ordog-nyelv.hu

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Mi az OKJ képzés?

2013.03.05. 15:10 tameva986

okj2.jpgAZ OKJ az Országos Képzési Jegyzés rövidítését jelenti, ami olyan képesítéseket foglal magában, amik államilag elismert szakképzésben szerezhetőek meg és országosan érvényes papírokat adnak. Vagyis ha elvégzünk egy ilyen képzést, akkor az egészs országban elhelyezkedhetünk az adott szakmában
Az OKJ-ban helyet foglaló szakképesítéseket többféleképpen lehet csoportosítani: ágazatok, tanulmányi területek és a szakképesítés szintjei szerint változik a lista. Ez a csoportosítás lehetővé teszi az adott képzés pontos elhelyezését, nemzetközi szinten is, illetve azt is megmutatja, hogy milyen átjárhatósági lehetőségek vannak az egyes szakmák között.
Az állami garancia ezen szakmák esetében az első vagy második szakképesítés iskolai rendszerű szakképzésben történő ingyenes megszerzésére és a képzés feltételeinek biztosítására terjed ki. AZ OKJ rendszere 1993 óta van jelen Magyarországon.
A jegyzék összeállításában a különböző szervek, a kamarák, a munkaadók, a gazdaság egyéb képviselői nyújtanak segítenek az aktuális oktatási miniszternek, aki évente hirdeti ki mindig az adott listát és ha szükséges, módosításokat hajt rajta végre.
AZ OKJ megszerzéséhez vizsgázni is kell. A szakmai vizsgát mindig a miniszter által meghatározott követelmények alapján és a szakmai vizsgaszabályzat szerint kell megtartani. A vizsgán jelen van egy független vizsgabizottság, melynek elnökét az aktuális miniszter bízza meg, továbbá a vizsgát szervező intzémény képviselője és a gazdasági kamarától is érkezik egy személy.

Szólj hozzá!

Címkék: okj

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-tanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr485118117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása