HTML

Az ördögnyelv - fogyás és cukorbetegség

Az idei év fogyókúrás szenzációja mindenképp az ördögnyelv. Ez egy ázsiai gyógynövény, amelyet konjakgyökérnek is neveznek, aminek leginkább a gumóját hasznosítják. Az ördögnyelv gumója igen nagy koncentrációban tartalmaz glükomannánt, amely képes eltelíteni a gyomrot, így csökkentve a kalóriabevitelt.

További információ:

ördögnyelv.hu

ordognyelv.net

ordognyelvkapszula.hu

ordog-nyelv.hu

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Az OKJ-s vizsgarendszerről

2013.10.14. 11:37 tameva986

okj.jpgBizonyára sokunkat érdekel, hogy milyen vizsgákkal lehet találkozni egy OKJ-s tanfolyam során. Most ezeket szedtük egybe.

1. modulzáró vizsga

Minden egyes modul végén modulzáró vizsgát kell tenni. Ez áltlaában egy olyan belső vizsga, amit a csoportot tanító oktató állít össze. Egy OKJ-s szintfelmérésről van szó, ami előfeltétele a szakmai vizsga megkezdésének (ez maga az OKJ vizsga), de kiváló visszajelzést biztosít a tanulmányaink előmeneteléről is. A modulzárók eredménye nem kerül bele a végbizonyítványba, de fontosak, hogy az OKJ-s vizsgát letehessük.

2. gyakorlati vizsga

Az oktató által összeállított, valós gyakorlatot tartalmazó OKJ vizsga. Néhány esetben írásban kell megoldani egy gyakorlati feladatot, példát.

3. írásbeli vizsga

A tanmenet alapján központilag összeállított dolgozat. Igen nehéz, hiszen bármit kérdezhetnek.

4. interaktív vizsga

Számítógépen kell a kiadott feladatot megoldani.

5. szóbeli vizsga

Központilag összeállított tételsor alapján történő vizsgáztatási mód. Fel lehet rá készülni, mivel a vizsgasort a diákok előre megkapják.

6. záróvizsga

Az OKJ tnafolyamot lezáró vizsga. Ez az össze közül a legkomplexebb, mivel itt kell számot adni az OKJ tanfolyamon megszerzett össze tudásunkról. A záróvizsgán egy vizsgabizottság előtt kell felelnünk. Ennek tagjai az elnök, az érdekképviseleti tag, a kérdező szakértők, a jegyző és a vizsgaközpont képviselője.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-tanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr345567782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása