HTML

Az ördögnyelv - fogyás és cukorbetegség

Az idei év fogyókúrás szenzációja mindenképp az ördögnyelv. Ez egy ázsiai gyógynövény, amelyet konjakgyökérnek is neveznek, aminek leginkább a gumóját hasznosítják. Az ördögnyelv gumója igen nagy koncentrációban tartalmaz glükomannánt, amely képes eltelíteni a gyomrot, így csökkentve a kalóriabevitelt.

További információ:

ördögnyelv.hu

ordognyelv.net

ordognyelvkapszula.hu

ordog-nyelv.hu

OKJ tanfolyamok

Friss topikok

Újságírói OKJ tanfolyamok

2013.11.29. 08:09 tameva986

okj8_1.jpgMa már nagyon sokan végzik el az újságírói OKJ tanfolyamokat. DE kinek is ajánlottak ezek a képzések és milyen lehetőségeket kínálnak majd később?

Az újságírói OKJ képzés legfontosabb céljai

Az OKJ tanfolyamokon olyan szakembereket, közvetítőket képeznek ki, akik széleskörű, naprakész és történetlmi ismeretek birtokában lesznek képesek közvetíteni a híreket és más gondolatokat. Az olvasóközönséghez szólnak az írott és/vagy elektronikus sajtón keresztül. Az újságírói OKJ egy gyakorlatorientált képzés, így a hallgatók a megfelelő elméleti és gyakorlati tudás birtokában képesek bármilyen szakirányú médiumban, szerkesztőségekben, lapkiadóknál elhelyezkedni.

A képzés azoknak is ajánlott, akik már újságíróként dolgoznak, de még nem rendelkeznek a munkakörükhöz szükséges bizonyítvánnyal.

De mit is tanulhatunk az újságíró OKJ tanfolyamokon?

A modulok általában a következő ismereteket, kompetenciákat tartalmazzák: gépírás és levelezés, újságírói eszközök és technikák, szakújságírói kompetenciák elsajátítása.

Mire leszünk képesek az OKJ tanfolyamot követően? Mit csinál az OKJ-s újságíró?

Az újságíró kiválasztja a témát és előkészíti, részt vesz az utómunkálatokban, adatbeviteli feladatokat végez, iratokat készít, szerkeszt, kezel. Az újságíró cikkeket és szakcikkeket ír, speciális újságírói feladatok végez, rovatokat állít össze. Az újságíró együttműködik a fotóriporterrel, képszerkesztővel, tördelővel, a szerkesztőség tagjaival, terepszemlét tart, kiválasztja a lehetséges interjúalanyokat, helyszíneket, időpontot egyeztet a riport, az interjú alanyaival és készítőivel stb.

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-tanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr595666533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása